banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

HATİPOĞLU GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI..!

Özellikle Dadaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen başvuru sonrasında açıklama yapan Azmi Cihat Hatipoğlu, hizmet azmi ile dolu olarak sahaya çıkacaklarını söyledi.

Azmi Cihat Hatipoğlu’nun adaylık açıklaması sırasında Erzurum Derneklerinin başkanları ve yöneticileri ile Erzurumlu iş adamlarının da yer aldığı yaklaşık 500 kişilik gurup Tuğrul Caddesi’ni doldurdu. Azmi Cihat Hatipoğlu için çalışacaklarını belirten kalabalık, seçimlerde canla başla çalışacaklarını söylediler. Açıklamada, belediye meclis üyeleri Vahit Eryılmaz, Mehmet Gümüş ve Eyüp Öztürk’te yer aldı.

Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde, parti ilçe merkezinin önünde gerçekleşen destek gösterisi ile Azmi Cihat Hatipoğlu adeta gövde gösterisi yaptı.

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Başkan adayı ve meclis üyesi adayları ile ilçede parmakla gösterilen bir listeye sahip olacaklarını, seçimi kazanarak Körfez’de 1999 ruhunu yeniden yaşatacaklarını ifade etti. Zeki Gürsu, Körfez halkına hizmet vermek amacıyla göreve talip olduklarını söyleyen Gürsu, Azmi Cihat Hatipoğlu’nun her kesin oyuna talip olduğunu belirtti.

Daha sonra açıklamasını yapan Azmi Cihat Hatipoğlu, ilçenn kaderini değiştirecek projelerinin olduğunu ve bunları önümüzdeki günlerde sırayla açıklayacağını söyledi. Hatipoğlu, seçildikleri taktirde belediyenin kaynaklarını en iyi şekilde ve yalnızca hizmet için kullanacaklarını belirterek, “Yolsuzluğa, şaibeye izin vermeyeceğiz. İlçenin ihtiyaçlarını biliyoruz, Körfez’in her sokağına gireceğiz. Her mahallemizin sorunları var, bunların başında da ara sokaklara yapılan kamyon ve tır parkları yer alıyor, yapılan her çalışma şeffaf ve adil olacak, sosyal projelerimiz gerçekleşecek. İlçenin yolları tertemiz olduğu zaman tüm vatandaşlar eşit hizmet almış olacak. Her şeyi net ve açık olarak Körfez için yapmaya azmimiz var, bende diyiyorum ki sizlerin de bir azmi var, o da burada. Her kes azmine sahip çıksın” dedi.

Konuşmalardan sonra Azmi Cihat Hatipoğlu eşi ile birlikte baş vuru dosyasını İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826