banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Hatipoğlu Vatandaşlarla  Kahvaltılarda Buluştu

Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetimi dernek üyelerine ve protokole yönelik sabah kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya protokol, yönetim ve üyelerin yanı sıra siyasiler de katıldı. MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ve ilçe yöneticileri kahvaltıya iştirak ettiler. Hatipoğlu kahvaltıda kendisini bir kez daha tanıttı ve yapacağı çalışmaları anlatarak destek istedi.

İkinci kahvaltı daveti Körfez Pazarcılar Odası’nda, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Kapalı Pazar alanında gerçekleşti. Oda Başkanı Zafer Şahin ve pazarcılar MHP gurubunu ağırladıkları kahvaltıda sorunlarını aktardılar. MHP Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, pazarcıların sorunlarını yakından bildiklerini, çözüm için de çalışma yapacaklarını belirterek, “Daha iyi bir Körfez için projelerimiz var ve toplumun her kesimine hizmet taşıyacak çalışmalar yapacağız” dedi.

“Şefkatimiz her canlıya uzanacak”

MHP Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ve Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ziyaretleri sırasında karşılarına çıkan ve kendisini sevdiren sokak köpeğini okşayarak, “Her canlı sevilmeyi ve şefkat görmeyi hak ediyor. Seçilmemiz halinde de şefkatimiz her canlıya uzanacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826