Hatipoğlu ve Ekibi Kocakaya İle Buluştu

Müdür Kocakaya son olarak ilimizin yetiştirdiği başarılı ve en tecrübeli eğitimcilerinden biri olan, Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu’nu makamında kabul etti.

ESKİ ÖĞRENCİSİ GELDİ

Genel müdür Hatipoğlu’na yaptığı bu ziyareti sırasında Müdür Yardımcısı olan Mehmet Tahir Demir ve okul yöneticileri eşlik etti. Bu arada ziyaretçiler arasında yer alan Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Demir’in tecrübeli eğitimci Muhammet Kocakaya’nın eski bir öğrencisi olduğu öğrenildi.

HATİPOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sonrasında konuklarına teşekkür eden Kocakaya, “Sizlerle bir araya gelmek benim açımdan da çok iyi oldu” açıklamasında bulundu. Bu arada konuk genel müdür Azmi Cihat Hatipoğlu da Muhammet Kocakaya’ya görevinde başarılar diledi ve yapılan atamanın eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817