HAVUZ PERSONELİ SÜREKLİ EĞİTİMDE

Ekipler son olarak ilk yardım ve cankurtaranlık eğitimlerini yeniledi

Körfez Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek ve çalışanların kişisel gelişimine katkı sağlamak için personele yönelik eğitimlerine devam ediyor. Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi personeline son olarak ilk yardım ve cankurtaran eğitimleri verildi. Eğitimde, boğulan birine nasıl müdahale edileceği, sudan çıkarıldıktan sonra yapılacak ilk yardım gibi hayati konularda bilgiler verildi, uygulamalı olarak anlatıldı.

KATKI SAĞLAYACAK

Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu Müdürü Ali Osman Baş, çalışanların kişisel eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür eğitimlerin sürekli olarak devam edeceğini belirterek, “Personelimiz düzenli olarak eğitimler almakta ve sahip oldukları ilkyardım ve cankurtaran belgelerini ile yüzme eğitmenlik belgeleri yasal prosedürler içersinde süreleri her daim aktif halde tutulmaktadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817