Hayal ettiğimiz şehri birlikte inşa ediyoruz

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her fırsatta ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinliyor. ‘Körfez’i birlikte inşaa edeceğiz’ diyerek vatandaşların görüşlerine her zaman önem verdiğini söyleyen Başkan İsmail Baran,, “Vatandaşlarımız, esnaflarımız ve STK’larımız ile omuz omuza vererek şehrin itibarını daha da yükseğe çekiyoruz. Körfez, yaşadığımız ve yaşamak istediğimiz bir şehir. Birlikte inşa edeceğiz” dedi.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK

Spor ve eğitimin başkenti olma yolunda da Körfez’de önemli adımların atıldığını belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Güçlü, halkın katılımını esas alan bir anlayışla oluşturulan Kent Konseyimiz bu konuda önemli bir görev üstleniyor. Amaç ve hedef; daha güzel bir Körfez. Biz de sokakta vatandaşlarımız ve esnafımızın fikirlerini alıyoruz. Ve aldığımız her öneriyi dikkatlice dinleyerek, incelettiriyorum” ifadelerini kullandı.

 

 Başkan İsmail Baran, Alkanlar Mobilya'nın sahibi Lütfü Alkan'ı işyerinde ziyaret etti, işlerinde kolaylıklar diledi.


Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, fırsat bulduğunda vatandaşlarla bir araya geliyor ve onların kentle ilgili görüşlerine önem veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817