HAYALDİ GERÇEK OLDU ŞEVVAL YARAR DÜNYA LİGİNDE
 Kore'de bulunan Dünya Taekvondo Federasyonundan Uluslararası müsabakalara katılabilmek için Diploması ve Kimliği  gelen Şevval Yarar bundan sonra Uluslararası müsabakalara da katılabilecek.

Şevval’in Hocası Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın Kahveci'nin elinden Diplomasını alırken sevinci gözlerinden okunuyordu. Şevval ile gurur duyduğunu söyleyen Milli Antrenör Aşkın Kahveci'' Şevval kızımızın Diploması geldi. Kızımız artık Uluslararası müsabakalara katılabilmek için gerekli olan diplomayı aldı. Artık Uluslararası müsabakalara katılabilecek. Uluslararası lisansı olmayan sporcular bu maçlara çıkamaz. Şevval kızımızı kutluyorum. İnşaalah  kendisini Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak  göreceğiz. dedi. 










şevval'in babası Burhan Yarar kızımla gurur duyuyorum dedi. 

Şevval Yarar bundan sonra Uluslararası şampiyonalarda Türkiye'yi temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esentepeli erol 9 yıl önce

değerli gardaşım çok değerli evladı..göz nurumuz aslan yegenim rabbim öncelikle seni yetiştiren anne ve babandan sonra üzerinde hakkı olan hocalarından razı olsun...dilerim allahtan çıktığın her müsabakadan anlının akı ile başarılar kazanır ve al bayrağımızı istiklal marşımızı dünyaya öğretirsin...yolun ve bahtın hep açık olsun.

banner2817