Hayati AYDIN’dan Kandıra Halk Eğitimi Merkezine Ziyaret .

Ziyareti esnasında,  Kandıra Halk Eğitim Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Merkez müdürü İsmail Birdane Müdür Hayati Aydın’a son 2 yılda Kandıra’da bulunan kurumlarla, belediye ile ve halkla işbirliği içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ayrıca kurumu gezdirerek yapılan bahçe düzenlemesini, el sanatları odasını ve Kandıra yöresine has, tamamı Kandıra Bezinden yapılmış olan “Gelin Odasını gösterdi.

 

Halk Eğitim Merkezleri Başkanı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati AYDIN, Kandıra Halk Eğitim Merkezinin çalışmalarının her yerde konuşulduğunu, bu nedenle yapılan çalışmaları yerinde görmekten son derece mutlu olduğunu belirtti. Çalışmalarından dolayı kurum müdürü İsmail Birdane’yi tebrik etti.

Kurumun, bahçesinden başlayıp bütün odalardaki tertip düzeninin diğer kurum ve okullara örnek teşkil edecek kadar güzel olduğunu belirten Hayati AYDIN, yerel kültürü ve milli değerlerimizi en güzel şekliyle yansıtması nedeniyle, Gelin Odasının ayrıca çok güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Gelin Odasında bulunan ve 100 yıllık olan Çeyiz Sandığını da büyük beğeniyle inceleyen AYDIN, “tarihe önem vermeyen toplumlar başarılı olamazlar” dedi.

Hayati Aydın bu tür yerel geleneklerin ilimiz ve ülkemiz açısından çok değerli olduğunu belirterek, bundan sonraki çalışmaları da yakından takip etmek için en kısa sürede tekrar ziyarete gelmek istediğini söyledi. Bu nedenle belli aralıklarla yapılan Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri toplantısını bu kez Kandıra’da yapmayı planladığını belirtti.

Kurum müdürü İsmail Birdane Hayati Aydın’a ve birlikte kurumu ziyarete gelen Sivil Savunma Uzmanı Hakan TANIR’a   Kandıra bezinden yapılma birer kese ve şemente hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817