Hayatı kolaylaştıran hizmetler yaptık

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Hürriyet Mahallesi Güzelleştirme Derneği heyeti, Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği Başkanı Kenan Höbek ve Şahkulu Derneği Genel Başkanı Mehmet Tural’ı ayrı ayrı kabul etti. Gebze’ye ve Kocaeli’ne her alanda hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze, Dilovası, Çayırova, Darıca ve tüm ilçelerimizde halkımızın hayatını kolaylaştıran eserlere imza attık’’ dedi.

HÜRRİYET MAHALLESİ HEYETİ

Gebze Hürriyet Mahallesi Güzelleştirme Derneği heyeti, Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği(KOGSAB) Başkanı Kenan Höbek ve Şahkulu Derneği Genel Başkanı Mehmet Tural ile yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu Büyükşehir’in Gebze’deki hizmet binasında ayrı ayrı ziyaret etti. Hürriyet Mahallesi Güzelleştirme Derneği’nin ziyaretinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Büyükşehir Meclis Üyesi Süleyman Karaman ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı hazır bulundu.

KOGSAB VE ŞAHKULU ZİYARET

Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği(KOGSAB) Başkanı Kenan Höbek ile yönetiminde yer alan gazete sahipleri de, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, yerel ve ulusal bazda halkı bilgilendirme görevi üstelenen basının çok önemli fonksiyonu bulunduğunu dile getirdi. Şahkulu Derneği Genel Başkanı Mehmet Tural’ın Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaretine ise Büyükşehir Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül eşlik etti.

YILLARIN İHMALİNİ GİDERDİK

Büyükşehir yasasından önce Gebze’de belediyecilik, hizmet ve kentleşme konusunda önemli sorunlar yaşandığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana Gebze ve tüm ilçelerimizle yakından ilgilendik. Yılların ihmalini, boş vermişliğini tedavi ettik. Gebze’de, Dilovası’nda, Çayırova’da, Darıca’da ve bütün ilçelerimizde hayatı kolaylaştıran hizmetlere imza attık. Körfezimiz eskiden can çekişiyordu, şimdi şehre can katıyor. Darıca Bayramoğlu sahilinde düzenlemesini yaptığımız halk plajında vatandaşlarımızla birlikte denize giriyoruz’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817