Haydar Alkan, ‘’Evleri döşeme zamanı’’

Bakanlar Kurulu kararıyla alınan ve açıklanan uygulama ile beyaz eşya, elektrikli ev eşyalarında yüzde 6.5 olan ÖTV, 30 Nisan 2017 tarihine kadar sıfırlandı. Mobilyada ise yüzde 18 olan KDV oranı yüzde 8’e indirildi.

Uygulama Pazartesi başlıyor

Bakanlar Kurulu kararının ardından, Körfez’deki mobilya ve beyaz eşya satan mağazalar fiyat belirleme telaşına girdiler. Alkanlar Mobilya Magazalarının, İstikbal ve Mondia marka ürünlerde yeni vergi oranları hesaplandıktan sonra ciddi indirimler yaşanacağı belirtildi. Haydar Alkan, uzun süredir alış-verişi canlandıracak bu şekilde çalışma olmadığını belirterek, ‘’Bunlara birde bizim yaptığımız firma indirimleri eklenince, evleri döşemenin ve eksikleri tamamlamanın tam zamanı. Körfez ve Kocaeli halkını, Tütünçiftlik ve Yarımca’da ki mağazalarımıza bekliyoruz’’ dedi. Fiyatların etiketlere yansıtılması ve firmaların bildirimlerini yapmasının ardından indirimli satışların Pazartesi günü başlaması bekleniyor.

Alkanlar Mobilya Mağazalarında, İstikbal ürünlerinde zam yapılmadığı gibi yüzde 40 oranlarında indirim kampanyası vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817