HAYDAR BEY LUTFETMEMİŞ
 Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Halil Kayın yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un taraflı tutumunu eleştirdi ve şöyle dedi:

Saadet Partisi Derince İlçe Divan Toplantısı için Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nin tahsisini istedik. Uygun görülmediği cevabını aldık. Talep ettiğimiz tarih olan 19 Şubat akşamı salonun müsait olduğunu biz biliyoruz. Konuyla ilgili belediyeye yaptığımız müracaat esnasında salonun verilmesinde başkanın yetkili olduğu söylendi. Saadet Partisi Derince İlçe Teşkilatı olarak yerel muhalefet yapmamız yerel yönetimin yanlışlarını söylememiz başkanı çok rahatsız etmiş herhalde ki, bizi böyle cezalandıracağını zannediyor. Bütün siyasi partilere açılan salonlar, gerçekleri söylediğimiz için bize kapanıyor.

 Güneş Balçıkla Sıvanmaz

Milli Görüş belediyeciliği tarafından Derince’ye kazandırılan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Saadet Partisi’nin toplantılarına kapatılıyor. Güneş balçıkla sıvanmaz Haydar Bey, Saadet Partisi’nin hizmetlerini milletimize her şartta anlatacağız. Saadet Partisi Derince İlçe Başkanlığı’nın zaten kendine ait 200 m2lik salonu bulunmaktadır. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde daha önce birçok program yaptık, salonun bugün bize verilmemesinin altında yatan gerçek neden havuz medyası tarafından Saadet Partisi’ne uygulanan ambargonun yerel uzantısıdır. Devlet imkanlarından faydalanmak için siyaset yapsaydık biz de 13 yıl önce değerlerimizi değiştirir; iktidar partisiyle aynı adreste birleşirdik. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Ak Parti’nin başında veyahut kuyruğunda görev alan herkesin hemen her gün bir açığı ortaya çıkıyor.

            İcraatla Terlesin

            Haydar Bey iktidar partisinin değil Derince’nin Belediye Başkanı olsun. Kendince bizi cezalandırmaya kalkacağına salon müdürlüğünü bıraksın, Derince için terlesin. Kendisi icraat yapamadığı için sabah yürüyüşlerinde terlemeyi tercih ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817