banner2779
banner2752
banner2750

 Haydi Derince hep birlikte geri dönüşüme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı “Temiz Çevre Engelsiz Hayat” projesi kapsamında Derince Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Proje haziran ayında başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın haziran ayı içerisinde büyükşehirlerde başlattığı proje alt yapısı hazır olan Derince Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulamaya sokuldu. Bakanlık ve birçok kuruluşun desteklediği proje kapsamında biriktirilen atık bitkisel ve hayvansal yağlar okul ve camilere dağıtılan atık yağ toplama bidonlarına bırakılarak hem çevre kirliliğinin önüne geçilecek hem de engelli vatandaşlarımızın pek çok ihtiyacına destek olunacak. Geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem veren ve bu konuda örnek olan Derince Belediyesi, camilere dağıtımını bitirdiği atık yağ toplama bidonlarını bu sefer de ilçe genelindeki okullara dağıtımını sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar'ın, üzerinde önemle durduğu geri dönüşüm projesinin meyveleri alınmaya başladı. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2013 yılında yaklaşık 2 bin litre atık yağ toplandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751