HAYDİ KÖRFEZ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE
 Körfez İlçede Doğa Yürüyüşü
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Ticaret Odası (KTO) işbirliği ile Körfez ilçede doğa yürüyüşü düzenlenecek. 

22 Eylül Pazar günü sabah saat 07:30'da Belen Köyü Camii önünden başlayacak doğa yürüyüşüne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  ilçe protokolü, Körfez Ticaret Odası Yöneticileri ve Üyeleri, Körfez ilçedeki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve ilçe muhtarları katılacak. 

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, hem Körfez ilçeyi tanıtmak hem de günlük hayatın yoğun temposundan biraz uzaklaşarak il ve ilçe protorolünün bir araya gelmesini amaçladıkları doğa yürüyüşüne Körfez halkını da davet ederek, "Körfez Ticaret Odası olarak ilk defa böyle bir organizasyon hazırlıyoruz. Düzenleyeceğimiz doğa yürüyüşüne katılanlar Körfez ilçemizin sanayi kuruluşlarının yoğun olmasının yanında doğal güzellikleri ile de Kocaeli'nin incisi bir ilçe olduğunu görme fırsatını yakalayacaklar. İl ve İlçe protokolünün de katılacağı bu doğa yürüyüşüne tüm Üyelerimiz ve Körfez halkı davetlidir." açıklamasında bulundu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817