HAYIR KERMESİ MİMARSİNAN MAHALLESİNDE AÇILDI

Körfez’de düzenlenen bir hayır kemesi sırasında açık arttırmaya çıkartılan Saltanat Koltuğu ve tablo 12 bin lira karşılığında Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli tarafından satın alındı. Bir önceki yıl yapılan arttırmada da Başkan İsmail Baran satılan eşyayı almıştı.

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, Yarımca Talebe Yurdu tarafından açılan kermese, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Selahattin Kabadayıoğlu, Yüksel Özdemir, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve ilçe yönetimi, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, MHP ve AKP Belediye Meclis Üyeleri, İşadamı Recep Öztürk, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli ve kalabalık davetli gurubu katıldı.

Hayır kermesinin açılış sunumunu ANAP İl eski Başkanı Şevki Ateş yaparken, kurdele kesiminden önce Abdülkadir Yaşar’ın okuduğu Kur’an tilaveti dinlendi. Daha sonra9. Sınıf öğrencisi Kerem Aslan, kermesin anlamını ve okul için önemini anlattı. Kerem Aslan, burada elde edilecek gelirle çocukların daha iyi okuma fırsatı bulacaklarını söyleyerek, ‘’Kermeste yer almak, satmak, almak, burada hizmet etmek sadakadır’’ dedi.

Daha sonra yapılan açık arttırma ile bir adet saltanat koltuğu ve yanında da üzerinde’’Vav ve Elif ‘’ harflerinin yer aldığı tablo satıldı. 5 bin lira ile başlayan açık arttırma da, Başkan yardımcısı Faruk Denli 12 bin lira verdi ve satılan koltuk ile tabloyu aldı. Kurdela kesiminden sonra konuklara ikramlarda bulunuldu ve satışlar yapıldı. Kermesten elde edilen gelirin100 öğrencinin eğitim gördüğü Yarımca Talebe Yurdu’na verileceği ve stantlarda satılan gıda malzemeleri ile eşyaların, vatandaşların el emeği ve bağışlarından oluştuğu belirtildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817