banner2779
banner2752
banner2750

HAYVAN BAKIM MERKEZİ’NİN MİSAFİRLERİ  ÖĞRENCİLER OLDU

Öğrenciler hem kliniği gezdi, hem de veteriner hekimden çeşitli bilgiler aldı.

HER CANLI DEĞERLİ…
Her canlının değerli olduğu bilinciyle çalışan Körfez Belediyesi, Körfez’in sessiz dostları olan sokak hayvanları için Yeniyalı Mahallesi’nde faaliyete geçirdiği ‘Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bu hafta Petkim Ortaokul öğrencilerini ağırladı. Veteriner Hekim Arzu Demirhan Ergeç tarafından karşılanan otuz beş öğrenci, ilk olarak kliniği gezerek, inceleme ve bilgi alma fırsatı buldular.

ÖĞRENCİLERE ‘HAYVAN SEVGİSİ’KONULU EĞİTİM

Sokak hayvanları konusunda önemli adımlar atan Körfez Belediyesi, hayvan sevgisi ile ilgili de eğitimler vermeyi sürdürüyor. Bu bağlamda kliniği ziyaret eden Petkim Ortaokul öğrencilerine, Veteriner Hekim Arzu Demirhan Ergeç tarafından  “hayvan sevgisi, korunması ve yaşatılması” konulu eğitim verildi.
Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751