banner2779
banner2752
banner2750

Hayvanları Koruma Günü’nde Anlamlı Etkinlik

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi

Sokak hayvanları için çok önemli çalışmaların yapıldığı Derince’de bu yıl içerisinde Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hizmete açılmıştı. Yaklaşık 3 bin m2’lik alan üzerine inşa edilen içerisinde ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınaklarının da yer aldığı Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanları için çok önemli bir merkez oldu. Modern ve konforlu yapısıyla alanında örnek bir nitelik taşıyan proje kapsamında sokak hayvanlarının ön tedavileri de uzman veterinerler tarafından bu tesiste yapılabiliyor.

Çalışmalarla İlgili Bilgiler Verildi

Yaklaşık 100 yıldır her yıl 4 Ekim'de kutlanan Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında Derince Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel çocuklar Hayvanları Koruma Günü 'nde Derince Belediyesi’nin konuğu oldu. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak maksadıyla düzenlenen programda Derince Belediyesi’nin yetkilileri kurumda yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751