banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

HEDEF ÇITAYI YÜKSELTMEK
 AKP Körfez İlçe Teşkilatı’nın 54. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı ve yeni yönetimin tanıtımı dün akşam Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP il Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları ve Kadın kollarının yönetimleri, Körfez Belediye Başkan aday adayları Engin Koyun, Ali  Çakır, Öznur Gökkaya, Aynur Vergili,  İsmail Baran, Faruk Denli, Cihat Demirok, Sinan  Barış Kaya, Yusuf Şanlı, Hayati Aydın ve çok sayıda partili katıldı. Toplantı büyük bir coşku ile başladı.


HEDEF ÇITAYI YÜKSELTMEK
Toplantının divan başkanlığını Şaban Aydın, katip üyeliklerini ise Bekir Sarıgül, Nesrin Duran ve Kadir Alçık yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan çiçeği burnunda başkan Osman  Badem, “Körfez ve Kocaeli’nin tamamında partimiz adına hizmet çıtasının yüksek olduğunu biliyoruz. Hedefimiz bu çıtayı daha da yükseltmek. Buna bir ekip ruhu çalışması ile ulaşacağımızı biliyorum. Önümüzdeki tüm seçimlerden milletimizin teveccühü ile alnımızın akı ile çıkacağımızdan eminim. Bu güne kadar böyle olmuş, gelenek devam edecektir. Hizmetlerimizi saatlerce anlatsak bitmez” dedi.

BADEM : BASTIĞIMIZ YERİ BİLİYORUZ
AKP olarak alınan her oyun hakkını verdiklerini kaydeden Badem, “Sıkamayacağımız el yok. Önemli olan Ak Parti'ye bir nefer olarak hizmet etmek. İşimiz himet, gücümüz millet sloganı ile Başbakan’a layık olma inancıyla söz veriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan Alçık, “Haftalık rutin toplantıları icra ediyoruz. Partimizin üyesi olsun olması gençlerle bir araya geliyoruz. Teşkilat çalışmarından ivme artarak genç sandık danışma meclislerini yaptık. Samimi istişareler yaptık. Bastığımız yeri iyi biliyor ve biz gençlere daha çok güvenmenizi istiyoruz” diye konuştu.

PEHLİVAN :  VESAYET KABUL EDİLMEDİ
Alçık’ın ardından söz alan Duran ise, “Hasta, yaşlı, mağdur ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Üye ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi. Daha sonra söz alan mevcut başkan Pehlivan, “2001 yılında Türk siyasi hayatına giren Adalet ve Kalkınma Partisi’nde çok çalışmalar yapıldı. Eğer bu ülkede kalkınma olacaksa öncesinde adaletin sağlanması lazım. Bu ülkede yaşayan 76 milyon insanın her biri birinci sınıf insan olacak. Onun için Ak Parti hükümetleri bu manada birçok reforma imza attı. Türkiye’de kendini ötekileştirmiş hisseden ne kadar cemaat varsa hepsinin önünü açtı. Vesayet sistemlerini kabul etmedi” açıklamasında bulundu.

GÜNDEM DEĞİŞİKLİĞİ MORAL BOZMASIN
Türkiye’nin Ak Parti sayesinde 2023 yılında dünyanın en zengin ülkelerinden biri olacağını kaydeden Pehlivan, “Kocaeli’nde 45 belediyeden 35’ini alıp büyük bir başarıya imza atmıştık. 2009 yılında tüm ilçeleri alarak her noktayı Ak Parti tarafından yönetilir hale getirdik. Ben Kocaeli’nde başka parti olduğunu düşünmüyorum. 2014 yılında da aynı sonucu elde edeceğimizi biliyorum. Buna şüphem yok. Türkiye artık büyük bir ülke. Türkiye’nin gündeminin sürekli değişiyor olmasından kimse şikayetçi olmamalıdır. Bu gündem değişiklikleri asla moralimizi bozmamıştır” ifadelerine yer verdi.

SEVİYEMİZİ KORUYACAĞIZ
Öte yandan zamanın her şeyin ilacı olduğunu aktaran Pehlivan, dersane tartışmalarının kısa sürede ülke gündeminden kalkacağını ve sürecin başarı ile tamamlanacağını dile getirdi. Üslup bozulduğunda da ülkenin gerildiğini söyleyen Pehlivan, “Biz Körfez’de aday adayı olarak yanlış yola sapsaydık, fitne ateşi kentimizi sarardı. Arkadaşlarımız edebini korudu. Ben tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Aday açıklanıncaya kadar aynı seviyeyi koruyacağımıza inanıyorum. Biz Körfez’de birçok problemi aştık. Ama bunlar tabiki yeterli değil. İlçenin ufkunu açacak yeni çalışmalar olacağına inanıyorum” dedi.

YENİ YÖNETİME DUA EDİYORUM
2014 yılı yerel seçimlerinin de güzel geçeceğine ve başarı ile sonuçlanacağına değinen Pehlivan, “Yeni yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum. Engin Koyun ve ekibine de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Son olarak söz alan Civelek ise, “Başka partiler böyle danışmalar yapamaz. Bu akşam biraz değişik çünkü eski yönetim ve yeni yönetim var. Partimize bu güne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetime güzel hizmet yapmaları için dua ediyorum. Bizde önemli olan yönetici olmak değil, Ak Partili olmaktır. Böyle düşünenlerden biri Osman Badem’di” dedi.

CİVELEK : ÇOK ENGEL PARKURU AŞTIK
Böyle bir partinin il başkanı olduğu için ne kadar şükretsem az diyen Civelek, “Aday adaylarımızdan da aynı olgunluğu bekliyorum ve bundan şüphe duymuyorum. Bundan sonra da bu birlik ve beraberliği isteriz. Teşkilat çalışmalarına çoluk çocuklarınızla katılın isteriz. Bizim derdimiz oylarımızı artırmaktır. Bakın Muharrem Ayı geçirdik, güzelce oruçlarımızı tuttuk” açıklamasında bulundu. Daha sonra AKP hükümetinin çalışmalarına değinen Civelek, “Birçok yenilik bizim hükümetimiz zamanında yapıldı. İktidarımızın 11 yıl bir ayı doldu. Biz çok engel parkuru aştık” ifadelerine yer verdi.

HERKES ÖZGÜR MAZLUM YOK
Bu memleketin 60, 71 ve 80 darbesini, 28 Şubatları, 28 Mayısları gördüğünü ve bu engelleri aşıp bu güne geldiğini dile getiren Civelek, “Gözlerimizi kapatıp daha düne kadar bu ülkede neler yaşandığını bir düşünelim. Düne kadar başörtü takamayan hanımlarımız vardı. Şimdi atın bu kadını dışarı diyen sesleri millet sandıktan attı. Şimdi herkes özgür, kimse mazlum değil. Herkes dinini istediği gibi yaşıyor. Minarelerimizden asli ezan sesi çıkıyor. 1950’de ki gibi Türkçe değil, Allah o günleri göstermesin. O zamanlar Mozart’tan başka bir şey dinleyemezsin derlerdi, bunlar bitti” diye konuştu.

11 YILLIK AKP İKTİDARINA ŞÜKREDİN
Gelinen noktaya şükretmek gerektiğini aktaran Civelek, “İnancımızı yaşadığımız ve inancımıza karışanların cezalandırılıyor olması ile başörtüsü serbestliği için bile Ak Parti’ye şükretmek gerek. Şimdi de dersaneler konusu çıktı. Bu kavga ile düne kadar cemaatlerin laikliğe aykırı olduğunu söyleyenler şimdi ABD’deler. Şimdi dersane hayranı kesildiler. Kimse bizim aramıza fitne sokamadı. Biz cemaatleri, tarikatleri sizden çok daha iyi biliriz. Başka biri ABD’ye gitse oradan vize almaya gitti derlerdi. Yanına da hanımlarımıza hakaret eden Kamer Genç’i alarak gitti. Orada üst protokol tarafından değil alt protokol ile karşılandı” dedi.

İSTİKRAR SÜRSÜN DİYE KARAOSMANOĞLU
Allah CHP’ye fırsat vermesin diyen Civelek, “Şuan ki seçimler içimizden birinin başkan olacağı sıradan bir yerel seçim değil. Şuanda insanlar toplanmış bunların arasına fitneyi nasıl sokarız diye düşünür haldeyiz. Aramızdaki birlik ve beraberliği bozmadan çalışmalıyız. Buradan kim başkan adayı olursa olsun. Başkanlık kısa, akar gider. Başkan kim olursa olsun belediye Ak Partili olsun, en çok meclis üyesi bizim olsun. 13-0’ı devam ettirip oy oranımızı nasıl artırırız bunu düşünmemiz lazım. Bizim işimiz Başbakanımıza buradan nefes, güç vermek. İstikrar devam etsin diye yola İbrahim Karaosmanoğlu ile devam ediyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından teşkilat çalışmalarında emeği geçen Körfez İlçe Teşkilat eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi. Plaket alan isimler ise şu şekilde: Engin Koyun, Kazım Tolun, Mehmet Şahin, Mustafa Yaman, Abdullah Parlak, Pınar Uysal, Yusuf Baki, Ali Küçük, Salih Taştekin, Rasim Fıçıcı, Ali Çakır, Mustafa Aşıkoğlu, Muammer Eren, Seval Ataseven, M. Şahin Ergün, Mustafa Kaymak ve Tuğba Güneş Yalın.

KÖRFEZ İLÇE’NİN YENİ YÖNETİMİ
Körfez İl Teşkilatı Yönetim Kurulu: Osman Badem, Şaban Aydın, Bekir Sarıgül, Osman Akova, Fahri Şık, Hetem Karahancı,Mehmet Çöven, Sait Yılmaz, Hamit Örgüç, Erol Gündüz, Nimet Yazıcı, Adem Ceylan, Halil Olgun, Tekin Kara, Ünal Şahin, Cemil Akgün, Recep Ak, Şener Seçkin, Mikail Toman, Hakan İşyar, Mutlu Bayram, Sedat Türkdemir, Ahmet Aslan, Murat Yıldırım, Özge Neriman Egbenir, Fatmanur Hekin, Nilgün Çakır, Ebru Karakuş, Leyla Coşkun, Utku Erikli, Nesrin Duran, Kadir Alçık.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826