HEDEF DAHA SAĞLIKLI VE YAŞANABİLİR ŞEHİRLER

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) 28. Olağanüstü Meclis Toplantısına katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Birlik Başkanı olarak seçildiği meclis toplantısında, divan başkanlığını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de hazır bulunduğu olağanüstü meclis toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Karaosmanoğlu daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret etti.

 

“TÜM GAYRETİMİZ BU HEDEF DOĞRULTUSUNDADIR”

Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Recep Altepe’nin yerine Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) Başkanı olarak seçilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, gerçekleştirilen seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Yerel yönetimler olarak ülkemizde tek bir hedefimiz var oda daha sağlıklı ve yaşanabilir şehirler oluşturmaktır. Tüm gayretimiz bu hedef doğrultusundadır” dedi.

 

“GÜZEL BURSA’MIZA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAK”

Olağanüstü Meclis toplantısında kullanılan 91 oyun tamamını alarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığı’na seçilen Menderes Türel’i tebrik eden ve başarıları dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türel ve beraberinde ki heyetle birlikte yeni seçilerek göreve başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Rabbim, Alinur Başkanımızın yolunu her daim açık etsin. İnanıyorum ki güzel Bursa’mıza çok güzel hizmetler yapacak. Ekibiyle birlikte başarılı olmasını arzu ediyorum. Yeni görevi bir kez daha kendisine hayırlı olsun” ifadelerini sarf etti.

 

“TÜRKİYE’DE TARİH YAZIYORLAR”

Ziyarete eşlik eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de belediyecilikte marka olmuş başkanları Bursa’da ağırlamanın mutluluğuna değinerek, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediyecilik adına Sayın Cumhurbaşkanımızın izinden giderek Türkiye’de tarih yazıyorlar” şeklinde konuştu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de katıldığı ziyarette Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, konuklarına Bursa’ya özgü el yapımı kılıçları hediye etti. Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin encümen toplantısını da katıldıktan sonra Bursa’da ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817