banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

'Hedefimiz Daha Temiz Bir Çevre'

Genç Kızılay’dan Farkındalık Çalışması

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı pazar günü Genç Kızılay Kocaeli Şubesi, farkındalık uyandıran çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Çenesuyu Fabrikası arkasında yer alan Çenedere Eski Baraj Mevkii’nde gerçekleşen etkinliği Genç Kızılay Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Alagöz ve Kızılay gönüllüleri düzenledi. Derince Belediyesi’nin de katkı sunduğu farkındalık çalışmasına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’de katılıp destek olurken, Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, yetkililer ve çevre gönüllüleri de etkinlikte hazır bulundu. Geri dönüşüm farkındalığı oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Aygün ve çevre gönüllüleri hijyen kurallara azami dikkat ederek bölgede çöp topladı.

Başkan Aygün, Gençleri Tebrik Etti

Genç Kızılay’ın örnek bir çalışmaya imza attığını belirten Başkan Aygün, “Temizlik belediyemizin asli işlerinden ve ekiplerimiz üzerlerine düşeni başarıyla yerine getiriyor. Ben bu konuda hassasiyet oluşturmak için etkinliği düzenleyen Genç Kızılay Kocaeli Şubesi’nin gönüllülerine teşekkür ediyorum. Bu güzel doğa, çevre hepimizin. Daha temiz bir çevre hedefiyle çalışmalarımızı sürdürürken, bu güzelliklere beraber sahip çıkmamız gerekiyor” dedi. Genç Kızılay Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Alagöz de farkındalık oluşturan çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini belirterek, etkinliğe olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti. Yaklaşık 50 çevre gönüllüsünün katıldığı temizlik çalışmasında 3 ton çöp ve geri dönüşümü mümkün olan atık toplandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826