banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Hedise Evyap İlköğretimden, Körfez Belediyesine Teşekkür

Hedise Evyap İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrenci ve öğretmenlerinin 10 Kasım’da Anıtkabir ve müzeler gezisi için ulaşım imkanı sağlayan Körfez Belediyesi’ne sınıf annesi ve öğretmenler teşekküre geldi. Sınıf öğretmeni Sevim Kökdemir, sınıf annesi Fadime Doğan, veliler ve öğrenciler  Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan’ı makamında ziyaret ederek, Ankara gezisindeki anılarını paylaştılar ve bu imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler.  Ziyarette konuşan sınıf annesi Fadime Doğan “Eğitimin her alanında, her zaman desteklerini gördüğümüz Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a ve siz yardımcılarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan “Eğitime katkı hepimizin görevi. Tüm Okullarımıza elimizden geldiğince, severek yardım ediyoruz. Sayın başkanımız Yunus Pehlivan eğitim kurumlarına büyük önem veriyor. Okullardan gelen taleplerin öncelikle ele alınması konusunda bizleri yönlendiriyor.” diye konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826