HEM DERS İŞLEDİLER, HEM DERS VERDİLER..!

Körfez Belediyesi, miniklere çevre sevgisi aşılamaya devam ediyor.  ‘Temizlik Güzeldir’ projesi kapsamında İlimtepe Ortaokulu öğrencileri sahadaydı, çevre temizliği yaptı

Körfez Belediyesi, eğitim gören öğrencilerin çevreye olan ilgisini arttırmak, geri dönüşüm atıklarının toplanmasının önemini vurgulamak için okullarla birlikte çeşitli projeler üretmeye devam ediyor. Son olarak İlimtepe Ortaokulu öğrencileri, ‘Temizlik Güzeldir’ projesi kapsamında İlimtepe’de özellikle de boş arazilerde temizlik çalışması yaptı. Toplanan çöpler, çöp konteynırlarına bırakıldı.

EN GÜZEL MİRAS

Körfez Belediyesi yetkilileri, ‘Temizlik Güzeldir Projesi’ ile miniklere çevre bilincini aşılamayı hedeflediklerini belirtirken, temizlik yapan öğrenciler ise güzel bir gün geçirdiklerini belirtti. Öğrenciler, büyüklere bir de mesaj verdi; “Çevre hepimizin. Ona sahip çıkmalıyız. Siz bize, bizler de bizden sonrasına temiz bir çevreyi miras olarak bırakmalıyız. Lütfen duyarlı olalım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817