HEMSBALL KURSU NEŞE İÇİNDE GEÇİYOR
 Her yaştan engellinin oynayabileceği zevkli ve eğlenceli yeni bir spor dalı olan hemsball kursunun Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam, Şehit Gazi Aileleri ve Engelliler Sosyal Destek Merkezi’nde devam ettiğini söyleyen yetkililer” kursa halen 2’şerli gruplar halinde 30 engelli vatandaşımız katılıyor. Hemsball eğitmeni Cengizhan Durmaz nezaretindeki kursta engellilerimiz keyifli vakit geçiriyorlar. Salı günleri 13.00-15.00,  Perşembe günleri de 10.00-12.00 saatleri arasındaki kurs için engellilerimiz için  Yeni Cuma Cami önünden servis kaldırılmaktadır” dediler.

Çucuklarının mutluluğunu gören engelli anneleri her zaman kendilerinin yanında olan  engelli dostu Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817