banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Hepar Körfez Temsilciliğini Tanıttı
 Halk ve Eşitlik Partisi (Hepar), 3. İlçe Yönetimini Körfez’de açıkladı. Hepar Körfez İlçe Başkanı Mesut Kavak ve Yönetimi, Körfez’de yapılan kahvaltılı toplantı ile basına tanıtıldı.

Tanıtım toplantısı, Tuğrul Caddesi’nde Kızılkaya Restaurant’ta yapıldı. Tanıtım toplantısına partinin İl Başkanı İlker Engin, İl Başkan Yardımcısı Burak Altan,Körfez İlçe Başkanı Mesut Kavak, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Çatal, Başkan Yardımcıları Volkan Uzer, Volkan Yıldırım, İlkgün Çatal ve üyeler katıldı.

Tanıtım toplantısında İlçe Teşkilatını basına tanıtan İl Başkanı İlker Engin, bazı konuşmalarının basına yanlış yansıdığını söyleyerek, ‘’Ana dilimiz Türkçe’dir ve başımızın tacıdır. 

İl Başkan Yardımcısı Burak Altan’da konuşmasında 3. İlçe olarak Körfez Teşkilatını açtıklarını ve yakında Genel Başkan Osman Pamukoğlu’nun da katılımıyla açılışları yapacaklarını belirterek, ‘’Gölcük ve Kartepe için de yetki belgeleri alındı, onlar da çalışmaları tamamlıyorlar. Hepar, 2. Kuvaiye kareketidir. Yönetim kadromuz tamamen halkın içinden gelen kişilerden oluşuyor. Atatürk’ün, ‘’Kendisini Türk hisseden her kes Türktür’’ görüşünü benimseyen bir partiyiz. Körfez’de de stant ve tanıtım çalışmaları ile sahaya indik ve seçim çalışmalarını başlatan ilk parti olduk’’ dedi.

Daha sonra yapılan stant çalışmaları ve hizmete açılan Ağadere Caddesi’nde ki teşkilat binasının tanıtımı yapıldı. Hepar Körfez İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Başkanı Mesut Kavak, İlçe Sekreteri Volkan Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcıları Volkan Uzer, Hüseyin Çatal, İlkgün Çatal, Reyhan Dönmez, Eda Tekle, Barbaros Tekle, Bahadır Keski, Erkin Şen, Birol Akten’den oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826