banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Hepimizin Ortak Paydası Körfez Olmalı
 Halkla iç içe olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu kez de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Halka ve kente hizmette sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin şart olduğunu vurgulayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kendisini ziyarete gelen sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Hereke Ordulular Derneğinden Ahmet Kara, Vedat İçsegi, Orhan Tezcik, Uğur Alan, Hereke Gümüşhaneliler Derneğinden Selami Örğüç ve Cihan Denli, Yukarı Hereke Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneğinden Cevdet Koğan, Emrah Öztürk, Hereke Sosyal Yaşamı Geliştirme ve Kültür Derneğinden Nuri Kıvrak ve Aydın Helvacı, Kışladüzü Muhtarı Süleyman Umutlu, Hereke Muhtarı Halil Vardar, Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, Hereke Erzurumlular Derneğinden Ergün Tunç, Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

İlk olarak Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’yi ziyaret eden Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile sıcak ve samimi şekilde sohbet gerçekleştirdiler. Kendilerini makamında ağırlayan Başkan Yardımcısı Faruk Denli’ye teşekkür eden Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri “Başkan Yardımcımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakandan ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Daha Kalkınabilir Bir Körfez İçin Varız

Gerçekleşen ziyarette Başkan Baran Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi. Başkan Baran ziyarete gelen temsilcilerle sıcak ve samimi sohbetler gerçekleşti. Körfez’e dair yapılacak ve yapılması gereken projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Baran, “Toplumun tüm kesimleri olarak hepimizin ortak paydası Körfez olmalı. Daha kalkınabilir, daha gelişmiş bir Körfez’in altında hepimizin imzası olmalı” dedi.

Körfez’de Birlik ve Beraberlik Hâkim

Hereke bölgesinde kısa süre içerisinde yapılan hizmetlerden bahseden Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri yapılan çalışmalar karşısında Başkan Baran’a teşekkür ettiler. Körfez’deki birlik ve beraberliğin en büyük pay sahibinin Belediye Başkanı İsmail Baran olduğunu vurgulayan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri “Bizlerle birlikte ayrım gözetmeksizin çalışan Belediye Başkanımızın bu azimli çalışmaları bizleri daha da çok şevklendiriyor. Bundan sonraki süreçte de yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerimiz devam edecektir. Başkanımızın bizlere karşı şeffaf olması, fikirlerimizi alması ve Belediyenin kapılarını bizlere sonuna kadar açması Körfez’de olumlu çalışmaların olacağının göstergesidir” ifadelerini kullandılar.

Kentin ve Halkın Menfaatleri Doğrultusunda Çalışmaya Devam Edeceğiz

Ardından Belediye Başkanı İsmail Baran kendilerini ziyarete gelen Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerine teşekkür etti. Sivil Toplum Kuruluşlarının Körfez’in en önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sivil Toplum Kuruluşlarımızın işlerini kolaylaştıracak çalışmalarımız da devam etmektedir. Bizler birlikte çalışarak Körfez’i her zaman daha ileriye götüreceğimize gönülden inanıyorum” dedi. Yapmış oldukları bu ziyaretlerinden dolayı Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine teşekkür eden Başkan Baran, “Bundan sonra birlikte ve dayanışma içerisinde bu kentin ve halkın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini vurguladı”.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826