Her ay 10 kurtarma Gerçekleştiriliyor
 Kocaeli’nde yaşanan yangın, çökme ve benzeri afet durumlarında hem insan hem de zor durumda kalan diğer canlıların kurtarılmasında itfaiye ve güvenlik güçlerinin yanı sıra üstün çaba gösteren ve çoğunlukla olayın görünmeyen kahramanları olan Gönüllü İtfaiyeciler var.

Kocaeli’nde 2000 yılında kurulan gönüllü itfaiyeciler, Körfez’de de 2003 yılında oluşturuldu ve faaliyete başladı. Faaliyete başladıktan sonra bugüne kadar yüzlerce kurtarma gerçekleştiren gönüllü itfaiyecilerin, ilçede 23 üyesi bulunuyor. Aralarında, doktoru, mühendisi, işçisi, itfaiyecisiyle her meslek gurubundan insanı barındıran gönüllülerin tek amacı bir canı kurtarmak. Bu amaçla göreve koşan Körfez’in gönüllüleri, har ay ortalama 10 kurtarma görevinde başarıyla yer alıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817