HER ŞEY YEŞİL BİR İZMİT İÇİN
 Doğaya ve yeşile büyük önem veren ve İzmit’in daha yeşil bir şehir olması adına pek çok projeye destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Yahyakaptan Mahallesi Myra 1 Sitesi’nde gerçekleştirilen ağaç dikimlerine katıldı.

YEŞİL BİR İZMİT BIRAKACAĞIZ

İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü “Ağaç Dikme Projesi” kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılan Başkan Doğan yeşile ve doğaya aşık olduğunu söyledi. Ağaç dikerek yeşili korumayı ve çoğaltmayı hedeflediklerine vurgu yapan Başkan Doğan ‘’bir fidan dikilir, bir insan yetişir. Ağaç dikiminde durmak yok. İzmit’i yeşillendirme ağaçlandırma çalışmaları aralıksız sürecek, gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmayı, gelecek nesilleri doğa sevgisi ile yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

“Ağaç Dikme Projesi” kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe eş ve çocuklarıyla katılan Yahyakaptan Myra 1 Sitesi sakinleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a duyarlılığı ve desteği için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817