banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

HER YER YANDI KURAN-I KERİM YANMADI
 HER YER YANDI, KURAN-I KERİM YANMADI

Körfez Mimar Sinan Mahallesinde televizyon prizinin kısa devre yapması nedeniyle bir apartmanın 5. Katında yangın çıktı. Olayda can kaybı olmazken bina sakinleri korku dolu anlar yaşadı.


TELEVİZYONDAN ÇIKTI

Mimar Sinan Mahallesi Sevinç Sokak'ta televizyon prizinin kısa devre yapması sebebiyle bir apartmanda yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye, izgaz ve polis ekipleri olay yerine kısa sürede intikal etti. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kontrol altına alındı. Herkes rahat bir nefes aldı. Yangında apartmanda maddi hasar meydana geldi. Kısa sürede boşaltılan apartman sakinleri yangını korku dolu anlar yaşayarak seyretti.

 

KURAN-I KERİM YANMADI

Olayda can kaybı olmazken Sami – Özlem çifti ve oğulları Baran dumandan etkilendiklerinden dolayı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayda evin salonu kopmle yanarken, salonda bununan Kuran-ı Kerim yanmaması dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826