HER ZAMAN HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ
 Ramazan Bayramı dolayısıyla bir takım ziyaretler gerçekleştirerek büyük küçük demeden ziyaretlerine devam eden Başkan Baran, Körfez’de sokağa inerek vatandaşlarla hasbihal edip bayramlarını tebrik etti. Körfez’in en yoğun mahallelerinden olan Yeniyalı Mahallesinde kılınan öğle namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Baran, esnaflar ve bayram alışverişine devam eden vatandaşlarla bayramlaştı.

Körfezliler Çalışmaları Takdir Ederek, Başkan Baran’a Teşekkür Ettiler

Vatandaşların sevgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların istek ve taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Vatandaşlar Körfez Belediyesinin bölgede ve mahallelerde yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve hizmetlerin devamını beklediklerini söyledi. Vatandaşlar ayrıca Yeniyalı mahallesinde yapılan asfalt serim ve kaldırım yenileme çalışmalarını çok beğendiklerini, bölgede yapılan sokak ve cadde çalışmaları sayesinde alışverişinde güzel bir ortamda yapıldığını ifade etti.

Ramazan Ayı Yaşamaya Değer Güzel Bir Aydı

Belediye Başkanı İsmail Baran, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgi gösterilerine aynı şekilde cevap vererek, vatandaşların taleplerini bir bir not aldı. Başkan Baran, Ramazan Bayramını vatandaşlarla iç içe geçirdikleri belirterek, bayramın daha anlamlı ve güzel geçtiği belirtti. Başkan Baran, “On bir ayın sultanı olan Ramazan Ayını geride bırakarak sağlık ve huzur içerisinde hep beraber millet olarak inananlar olarak Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki Ramazan Ayının kendine mahsus özellikleri, güzellikleri var. Ramazan Ayı yaşamaya değer bir aydı. Bizler Müslümanlar olarak bu ayı hep beraber yaşadık. İnşallah en kötü günümüz böyle olsun” dedi.

Halkımızın Hizmetkârı Olmaya Devam Edeceğiz

Başkan Baran, “Belediye olarak her zaman başarılarımızın artarak devam etmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Belediye olarak her zaman halkımızın emrindeyiz. Halkımızın hizmetkârı olacağız. Belediye 24 saat esasına göre ve 24 saat hizmet veren, halkın emrinde olan bir kurum. Bu bakımdan hepimiz itinalı ve tedbirli olmamız gerekir. Hepinizin bayramını tebrik ederim. Allah tekrarına eriştirsin” şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817