Her zaman halkın yanında!
Arapçeşme Mahallesi’ne adeta çıkarma yaparak bölgeyi karış karış gezen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, esnafa hayırlı işler diledi, taziye ve hacı ziyaretleri yaparak vatandaşlara belediye hizmetlerini sordu.

 

 

KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Arapçeşme Mahallesi’ne çıkarma. Başkan Köşker mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Belediye çalışmaları ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra mesaisinin büyük bir bölümü halkın içinde ve vatandaşları dinleyerek, mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Köşker, Arapçeşme’deydi. Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’ı yanı alarak cadde cadde, soka sokak gezen Başkan Köşker’e; AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı ana kademe yöneticileri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye meclis üyeleri, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve birim müdürleri eşlik etti.

ESNAFI TEK TEK DOLAŞTI

Mahalleyi 2 saatlik gezi boyunca adeta karış karış gezen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilk durağı, yenilenen Şaban Töngel Parkı içerisinde hizmete giren yeni muhtarlık binası oldu. Burada Muhtar Kandaz’a konuk olan Başkan Köşker, hayırlı olsun temennilerini iletti. Öğle namazını Hz. Ömer Camii’nde kılan ve burada camii cemaatiyle sohbet eden Başkan Köşker, mahalle esnafını da unutmadı. Bölge esnafının tek tek kapısını çalan Başkan Köşker, hayırlı işler dileyerek hizmetleri sordu.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Köşker, geçirdiği kaza sonucu yatağa bağlı olarak yaşamak zorunda kalan Namaz Karataş’ı 1020 Sokak’taki evinde ziyaret etti. Karataş’ın tekerlekli sandalye talebinin karşılanacağını söyleyen Başkan Köşker, gerekli talimatı ilgili birim müdürüne verdi. Bölgede bulunan kahvehaneleri de ziyaret eden Başkan Köşker, vatandaşlar tarafından belediye hizmetlerine ilişkin olumlu görüşlerle karşılandı. Başkan Köşker, “Vatandaşımızla el ele vererek kısa sürede mahallemizin eksiklerini büyük bir oranda tamamladık. Gebze’mize yakışır güzellikte ve modernlikte mahallemiz, hamdolsun gerekli tüm hizmetleri aldı” dedi.

CENAZEYE KATILDI

Hasta ziyaretinin ardından, geçtiğimiz günlerde geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Metin Güldalı’nın ailesini ziyaret eden Başkan Köşker, gencin Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı. Acılı Güldalı ailesine taziyelerini ileten Başkan Köşker, “Genç yaşta Hakk’ın rahmetine yürüyen kardeşimiz Metin’in mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine Rabbim sabır versin” dedi.

HACI ZİYARETİ

Cenazenin ardından Arapçeşme Mahallesi sakinlerinden olan ve Hac vazifesinin ardından kutsal topraklardan dönen Vahit Sevgi’yi evinde ziyaret etti. Sevgi ailesi tarafından hurma ve zemzem suyu ikram edilen Başkan Köşker ve beraberindekiler, Arapçeşme çıkarmasını Bahar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817