banner2779
banner2752
banner2750

Hereke’de Asfalt Çalışmaları Başladı
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez için yapılması gereken projeleri birer birer hayata geçirirken Körfezin cadde ve sokaklarını da tüm hızıyla yenileniyor.

Çalışmalar An ve An Takip Ediliyor

Körfez Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarında ummalı bir çalışma başlattı. Gerçekleşen büyük çaplı projeler haricinde halkın istek ve taleplerini göz önüne alarak Körfezin çeşitli cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışmaları gerçekleşiyor. Çalışmaları an ve an takip eden Belediye Başkanı İsmail şehir genelinde asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Başkan Baran yapılan çalışmaları takip etmenin yanı sıra ayrıca bilgiler alıp inceliyor.

Körfez Yenileniyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin muhtelif sokak ve caddelerinde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ağadere Caddesinde bir gece ansızın çalışma baştan Körfez Belediyesi bir gecede caddeyi baştan aşağıya hem asfaltlayıp hemde yenilemişti. Şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt çalışmaları vatandaşların takdirini kazanıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek; “Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Körfez’de 30.000 Ton Asfaltlama Çalışması Yapıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran göreve geldiği günden itibaren Körfez’de büyük bir değişim yaşandı. Körfez genelinde 30.000 ton asfaltlamaya imza atan Körfez Belediyesi ekipleri, Hereke’de devam eden cadde yenilemelerinde 800 ton asfaltlama işlemi gerçekleştirdi. Çalışmalarda 20 personel, 6 kamyon ve 6 iş makinesi görev yapıyor. Aynı şekilde Hereke Mahallesinde Cumhuriyet Bulvarı ve Sahil Caddesinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken çalışmalar sona erdiğinde Herekeliler büyük bir nefes alacak. Çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getiren Hereke halkı Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Herekelilerin ve Körfezlilerin yanında olduğunu dile getirdiler. Çalışmaların kendi istek ve talepleri doğrultusunda gerçekleştiğinin de altını çizen Herekeliler çalışmaların titizlikle yürütüldüğü için de Başkan Baran’a teşekkür ettiler.

Körfez Her Geçen Gün Büyüyor

Körfezin her geçen gün büyük bir gelişme sağladığını belirten Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Halkın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza sunarak hemşerilerimizin memnuniyetini kazanmaktır. Gerçekleştirilen her hizmet Körfez için. Halkımızın rahat bir yaşam sürmesi için var gücümüzle çalışmaya 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751