Hereke'de Orman Yangını
Körfez Hereke otoban kuzey bölümünde bulunan Küllük mevkiinde öğlen saatlerinde orman yangını çıktı. Elektrik direğinde meydana gelen kısa devre sonucu çıktığı öne sürülen yangını gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Körfez İtfaiyesi hemen alevlere müdahale etti. Derince ve İzmit bölgesinden de yangına takviye su tankeri ve itfaiye araçları istendi. 


20 DÖNÜM KÜL OLDU

Yangının eğimli alanda çıkması, alevlere karşı mücadele eden ekipleri zorlasa da bir saat içerisinde alevler kontrol altına alındı. Yangına bölgede bulunan elektrik tellerinden sıçrayan küçük bir kıvılcımın neden olduğu öne sürüldü. Yangın yerine gelen SEDAŞ ekipleri Küllük beldesine giden elektrik akımını keserek olası bir ikinci yangını engelledi. Küllük bir süre elektriksiz kalırken, itfaiye ekipleri bir süre daha soğutma işlemi yaptıktan sonra yangını tamamen söndürdü. Yangında 20 dönüm eğimli ağaçlık arazi kül oldu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817