banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

HEREKELİ GENÇTEN KÖTÜ HABER
 Edinilen bilgilere göre; Körfez’de ikamet eden ve aslen Vanlı olan 19 yaşındaki Senan Bilici, 11 Temmuz Cumartesi günü arkadaşlarıyla birlikte Yalova’nın Kaytazdere ilçesinde bulunan Saralkent Plajı’na gitti. Gece saat 03:00 sularında arkadaşlarıyla beraber denize giren Senan Bilici bir süre sonra denizde yüzerken gözden kayboldu. Bir süre sonra Bilici’yi göremeyen arkadaşları hemen çevredekilerden yardım istedi. Sahilde bulunan vatandaşlar denize atlayarak kaybolan genci aramaya başladı. Yaklaşık 20 dakika sonra denizin dibinden çıkartılan ve durumu kritik olan Bilici, olay yerine gelen ambulansla hemen Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisine alınan gençten kötü haber geldi. Senan Bilici’nin beyin ölümünün gerçekleştiği ve makineye bağlı yaşadığı öğrenildi. Başiskele Anadolu Öğretmen Lisesi’nde son sınıfa geçen ve yurtta kalan Bilici aynı zamanda başarılı bir öğrenciydi. Bilici’nin haberini alan yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826