Hereke'ye devlet eli uzandı

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, hortum felaketi yaşayan Yukarı Hereke bölgesinde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Hayatlarında ilk defa böyle bir olayla karşılaşan Yukarı Herekeliler olayın bitmesinin ardından Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı ve Körfez Belediyesi yetkililerinin hemen bölgeye gelerek, gerekli yardımları yaptıklarını belirttiler. Muhtarlardan ve vatandaşlardan yaşadıklarını dinleyen Kocaeli Valisi Ercan Topaca hasar tespitini yaptıklarını ve bu hasarların valilik tarafından karşılanacağını söyledi. Topaca “Hasarın maddi boyutu fazla büyük değil. Paramız var. Çatısı uçan ev sahiplerine gerekli nakdi ve çatıların onarımı için malzeme yardımını yapacağız. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gideriyoruz” ifadelerini kullandı. 

Vali Topaca, Kaymakam Şirinoğlu ve Başkan Pehlivan daha sonra Üzümpınarı’nda yapımı süren ilköğretim okulu ve Karanlıkdere’de inşa edilen cami çalışmalarında incelemelerde bulunarak , yetkililerden bilgi aldılar. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817