banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Hereke’ye Kültür Merkezi Yapılıyor

Körfez Belediyesi tarafından Hereke Şehir Stadının hemen yanında yapılacak olan Hereke Kültür Merkezi Yapım İşinin ihalesi yapıldı. Muhammen bedeli 2.094.710,17 lira olan ihaleye 10 firma katıldı.

Körfez Belediyesinde yapılan ihaleye Destek Hizmetleri Müdürü Selahattin Sönmez komisyon başkanlığı yaptı. İhaleye on firmanın katıldığını söyleyen Sönmez, ihale komisyonunun, firmaların belgelerini inceledikten sonra, ihale sonuçlarını açıklayacağını kaydetti. Hereke’de yapılacak olan Hereke Kültür Merkezinin 2013 yılı içerisinde bitirilmesinin  planlandığını söyleyen Körfez Belediyesi İnşaat Mühendisi Mehmet Fahri Altunakar “Hereke Şehir Stadının hemen yanındaki boş alana yapılacak Kültür Merkezi 700 m2 kapalı alana sahip olacak.Binan içerisindeki salonda 500 kişilik düğün organizasyonu yapılabilecek.Ayrıca proje kapsamında binanın önünde düzenlenecek alanda kır düğünleri de yapılabilecek.” dedi.

Körfez’de sosyal ve kültürel aktivitelerin sayısını artırabilmek  için bu tür mekanlara ihtiyaç duyduklarını belirten  Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kültür merkezi tamamlandıktan sonra pek çok sosyal ve kültürel programa ev sahipliği yapacağını belirtti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826