banner2779
banner2752
banner2750

HERKES BU EĞİTİMİ ALMALI


Belediyenin Sivil Savunma Birimi tarafından düzenlenen eğitime çeşitli müdürlüklerde görevli 30’dan fazla personel katıldı.

Kısa adı KOBİTEM olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı eğitim merkezindeki eğitim teorik ve pratik olmak üzere iki aşamalı olarak yapıldı.  Emel Zengin tarafından teorik, Tolga Akçin tarafından da uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimin oldukça yararlı geçtiği kaydedildi. Gün boyu devam eden eğitimde yanğın sınıfları, yangına karşı ilk müdahale gibi konularda bilgilendirmede bulunuldu. Yangınların katı, sıvı, gaz ve metal yangınlar olarak sınıflandırıldığının anlatıldığın eğitimde her yangına müdahalenin farklı olduğu ifade edildi. Yangın esnasında paniklememek gerektiği ve öncelikle kendi can güvenliğimizin önemli olduğunun da anlatıldığı eğitimde evde çıkabilecek yangınlara karşı neler yapılacağı konularında da belediye çalışanlarına bilgi verildi. Teorik eğitimin ardından uygulama eğitimine geçildi. İtfaiye eğitim alanında oluşturulan yangınlara karşı nasıl müdahale edilmesi gerektiği yangın söndürme cihazlarıyla uygulamalı olarak gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751