HERKES HADDİNİ BİLECEK
 AKP İl Teşkilatı’nda nöbet sırası bugün Milletvekili Muzaffer Baştopçu’daydı. Nöbetten önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Baştopçu, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

2014 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, CHP’nin Kocaeli’de hiç şansı olmadığını vurgulayan Baştopçu, AKP’nin oy oranlarını her geçen gün arttırdığını ve seçimlerde 13 belediyeyi yeniden alacaklarını kaydetti. CHP ve MHP’nin projelerle ve alternatiflerle ortaya çıkması halinde başarılı olacağına dikkat çeken Baştopçu, mevcut belediye başkanlarının yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği konusunda ise “Sıkıntısı kamuoyunda duyulmuş olan kişiler tekrar görev alamaz. İstediğimiz ölçüde başarılı olamadınız deriz ve görevi sonlandırırız” dedi. 

2014 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, CHP’nin ilimizde hiç şansı olmadığını vurgulayan Baştopçu, ilçe belediyelerinin bile mega projeler yaparak Büyükşehir Belediyesi gibi çalıştığını kaydetti. Kocaeli’de diğer partilerin hiç şansı olmadığını söyleyen Baştopçu, “Sorunları çıkıp çözümleri ve alternatifleri ile sunsalar belki şansları olabilir. CHP ve MHP’nin mecliste bile şansı yok. Onların proje ve alternatifler ile ortaya çıkıp, bizi eleştirmeleri lazım. ‘Biz bunu istemezuk’ demekle olmaz. Bizim başarılarımızın sırrı projelerimiz ve alternatiflerimizdi” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlarının seçim vaatlerini yüzde 85-90 oranında gerçekleştirdiğini belirten Baştopçu, “Muhalefetin iyi bir muhalefet olmasını, bizi gerçekçi ve yapıcı bir şekilde eleştirmesini isteriz” dedi. CHP’nin Yuvacık Barajı ile ilgili söylediklerini değerlendiren Baştopçu, Yuvacık Barajı davasının henüz bitmediğini ifade etti. Barajın CHP döneminde 5,5 milyar dolara mal edildiğini söyleyen Baştopçu, “Bu dünyanın en büyük yolsuzluğudur. Bunlar büyük kötülükler. Herkesin bu yapılanı unutmaması ve aklında tutması lazım” dedi.

İhraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen AKP Derince eski İlçe Başkanı Mehmet Eryürek ile ilgili de açıklama yapan Baştopçu, “Mehmet Eryürek’i tanıyorum, niye böyle bir yol tercih etti anlamış değilim. Siyasi partilerin tüzüğü ve disiplin yapıları önemlidir. Herkes çıkıp kafasına göre konuşamaz. Keşke böyle şeyler yapmasaydı ama yaptı. Bu nedenle karşılığını görecek” açıklamasında bulundu.

AKP’nin yerel seçimlerde alacağı oy oranı ile ilgili de değerlendirme yapan Baştopçu, çıtayı her geçen gün daha yukarıya çıkarttıklarını belirterek, “Daha önceki seçimlerde aldığımız oy oranlarından daha yükseğini alırız” dedi. Yerel seçimlerde AKP tarafından aday gösterilecek ya da gösterilmeyecek olan belediye başkanlarıyla ilgili açıklama yapan Baştopçu, “Sıkıntısı kamuoyu tarafından belirlenmiş ve duyulmuş olan kişiler tekrar görev alamaz. İstediğimiz ölçüde başarılı olamadınız deriz ve görevlerini sonlandırırız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817