HES Kodu Olmayan Kuaföre Giremeyecek

Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan yeni tedbirler kapsamında ilimizde bulunan kuaför salonlarına kuaför ve güzellik salonlarına bugün itibariyle HES kodu ile giriş yapılacak. Kuaför ve güzellik salonlarına gidecek olan vatandaşların HES kodunu işletme sahiplerine sunması gerekiyor.

 

BULAŞMAYI MİNİMUMA İNDİRMEK

HES kodu ile girişleri değerlendiren Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar, “Kocaeli ve Türkiye genelinde vaka artışını göz önüne alarak kuaför ve güzellik salonlarında bulaşmayı minimuma indirmek için HES kodu sorgulamaya başlattık. Bugün itibariyle Kocaeli’deki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayan giremeyecek. Bu doğrultuda risk teşkil eden hasta veya temaslı müşterileri salonlarımıza almayarak riski minimuma indirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan kuaför ve güzellik salonları diğer işletmeler gibi saat 20:00’a kadar hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817