Hesap Kavgasında Kan Döküldü
Turan Güneş Caddesi Üçyol mevkiinde bir birahaneye gelen Erol G. (40), Oğuz K.(22) ve Mustafa G.(22) isimli şahıslar, birahanede alkol aldıktan sonra hesabı ödemek istemedi. İddiaya göre, Erol G., işyeri çalışanlarına "Hapisten yeni çıktım. Bana bakacaksınız" dedi. Hesabın ödenmesini isteyen işyeri çalışanları ve gençler arasında tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Oğuz K., yanındaki bıçakla, mekan sahibi Aydın Karagöz ile garson Tuncay Öztürk'ü elinden ve kaşından yaraladı, diğer arkadaşları ile birlikte olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar kendi imkanlarıyla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. 

Polis ekipleri şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerindeki güvenlik ve Mobese kayıtlarını inceleyen polis, şahısların kimliklerini tespit etti. 

Polisin her yerde aradığı Erol G., Oğuz K. ve Mustafa G., daha sonra yanlarına Emrah T. (22) ile Ufuk K. (19) isimli arkadaşlarını da alarak aynı birahaneye tekrar geldi. Yeniden birahane çalışanları ile kavga eden şahıslar, mekanda bulunan yangın tüpüyle camları kırıp olay yerinden kaçtı. Kimlikleri tespit edilen şahıslar İzmit İlçe Asayiş Bürosu ekiplerinin düzenlediği operasyonla Tavşantepe Mahallesi'nde yakalandı. İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan şahıslar, kasten yaralama ve mala zarar verme suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817