HİPODROM YOLU ASFALTLANDI
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler üst yapı düzenlemelerini alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda aralıksız sürdürüyor. Kartepe’yi hak ettiği yönetime ve hizmetlere kavuşturmak amacıyla çözüm odaklı çalışma sergileyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yeni yönetim anlayışı çerçevesinde temel ihtiyaçların karşılanması için asfalt serimi ve kilitli parke döşeme çalışmaları tüm ilçe genelinde gerçekleştiriliyor.

 

Belediye ekipleri ilçe içi ulaşım ağını modern görünüme kavuşturmak amacıyla yol iyileştirme düzenlemelerinin bir ayağını da Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde asfalt çalışması şeklinde yaptı. İlçeye ekonomik hareketlilik kazandıran hipodrom alanındaki çalışmalar çevresinde hipodrom köprüsü ile bağlantılı Demokrasi Caddesi üzerinde 285 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki güzergaha 575 ton asfalt serdi.

 

Hipodroma ulaşımı sağlayan güzergahda gerçekleşen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı, “Moda Sokak ile başlayıp Demokrasi Caddesi üzerinde devam eden ve mahallenin çehresini değiştiren üst yapı iyileştirmeleri mahallemize ayrı bir değer kattı. Şimdi Kartepe Zamanı diyerek ilçeye değer katan çalışmalara imza atan başkanımıza mahalle halkım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817