banner2779
banner2752
banner2750

HIRSIZ KOVALADI, GÖZALTINA  ALINDI

Gece saat 05.00’te komşusuna ait iş yerine zorla girmeye çalışıldığını gören şahıs, polisi aradı ve şahısları kovaladı. Olay sonrası ifade veren Tarık Tayşi’nin kesinleşmiş cezası çıkınca kendisi gözaltına alındı.

İlginç olay Atalar Mahallesi D-100 Karayolu kenarında yer alan bir büfe de yaşandı. Gece balkonda oturan Tarık Tayşi, beyaz bir otomobille gelen iki kişinin büfenin yan tarafında ki kapı penceresini kırdığını gördü.

Hemen bağırarak, üzerinde pijamasıyla sokağa çıkan Tarık Tayşi bir yandan da polis aradı. Hırsızları bir süre kovalayan Tarık Tayşi, daha sonra da gelen polislere durumu anlattı. Polis, görgü şahidi olarak kaydını aldığı Tarık Tayşi’nin kesinleşmiş hapis cezası olduğunu, yakalanmasının istendiğini gördü ve şahsı karakola götürdü.

Hırsız kovalarken gözaltına alınan Tarık Tayşi’nin, adli kontrolle serbest olduğu ve eski bir davası nedeniyle ceza aldığı öğrenildi. Bu arada olay yerinde yapılan incelemede de hırsızların yanlış kapı camını kırdıkları, büfenin deposu diye girmeye çalıştıkları yerin bina girişi olduğu öğrenildi. Bina sahibi Murat Kurt, gözaltına alınan Tarık Tayşi’ye teşekkür ederken, “Arandığından haberi yokmuş iyilik yaparken karakolluk oldu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751