Feza Elektrik adlı iş yerine giren şahıs, çok sayıda müşteri telefonu, 3 adet dizüstü bilgisayar, 4 adet notbuk ve malzeme çaldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde yer alan Beyaz Saray adlı iş merkezine gece saat 02.35’de giren şahıs, önce içerde ki iş yerlerini kontrol etti.

Bu iş yerlerinden Feza Elektronik adlı Faruk Yüce’ye ait iş yerinin kapısını önce yokladı, daha sonra da tekrar gelip tekmeyle açtı.

Bu sırada çıkan gürültüye aldırmayan ve birkaç kez tekmeleyerek kapıyı açan, rahatlığıyla görenleri şaşırtan hırsızlık zanlısı, aynı soğukkanlılıkla malzemeleri aldı ve kaçtı.

Sabahleyin iş yerine gelen Faruk Yüce kapının açık olduğunu ve çoğu müşteriye ait malzemelerin çalındığını görünce şok oldu.

Bir çok kameraya rağmen, soğukkanlı şekilde hırsızlık yapan şahsın, kamera görüntülerini alan polis, olayla ilgili soruşturmaya ve şahsın kimliğini belirleme çalışmalarına başladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817