Hırsızlar yakalandı
 Edinilen bilgilere ve iddialara göre;  Başiskele ilçesi Yeşilkent Yeşilkent Kalıcı Konutları’ndan 1 Haziran gece saatlerinde M.B.’ye ait 26 NH 456 plakalı otomobil çalındı. Sabah uyanınca arabasını bıraktığı yerde göremeyen vatandaş hemen polise şikâyette bulundu.   Olayla ilgili inceleme başlatan Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri aracın peşine düştü. Araç İzmit Fatih Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulundu. Araçta yapılan incelemede içinde çok sayıda bali kutusu ve poşet bulundu. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Polis şahısları yakalamak için hemen MOBESE kameralarını izledi.  Kameralar sayesinde olayı gerçekleştiren şahısların eşkâline ulaşıldı.  Olayı gerçekleştiren zanlılardan 17 yaşındaki A.Ç.’yi Yürüyüş Yolu’nda, diğer zanlı Mesut B.(18) ise Fatih Mahallesi’ndeki ikametinde gözaltına alındı. İki şahsın da hırsızlık suçlarından yakalama ve sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi. Yaşı 18’den küçük olan A.Ç. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken,  diğer zanlı Mesut B. alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817