banner2779
banner2752
banner2750

Hırsızlık zanlıları adliyede
ASAYİŞ Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Körfez, Derince ve İzmit’te hırsızlık olaylarına karışan çeteye yönelik 13 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4’ü çocuk olmak üzere 13 kişi gözaltına alınmıştı. Çeteye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında yaklaşık 100 bin liralık ziynet eşya yanı sıra çok sayıda silah ve onlara ait fişek, lap top ve elektronik eşya ele geçirilmişti.
 
ÇOCUKLAR SERBEST
Özellikle Körfez bölgesinde büyük korku yaratan çetenin sadece hırsızlık değil, uyuşturucu ticareti de yaptığı ve çocuk yaştaki 4 kişiyi kurye olarak kullandıkları iddia edilmişti. Operasyon kapsamında Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen 4 çocuk, K.Ç., A.Ö., B.K. ve D.Ö.Ç., önceki gün savcılık tarafından serbest bırakılmıştı
 
6 KİŞİ ADLİYEDE
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri tamamlanan 8 kişiden 2’si Erhan Y. ve Hasan A., savcılık tarafından serbest bırakılırken, diğer çete üyeleri Salih T.Ş., Cafer T., Mehmet B., Burak E., Levent G. ve Şükran Ö, adliyeye sevk edildiler. Polis, operasyon kapsamında ele geçirilen malzemelerin sahiplerine geri verilmesi için çalışma başlattığı ve bu kapsamda sahiplerini Asayiş Şube Müdürlüğü’ne davet ettiği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751