banner2779
banner2752
banner2750

Hız Patenciler, Yeni Sezona Hazırlanıyor
 Geçtiğimiz yıl yapılan Türkiye şampiyonlarında toplam 31 madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Sürat patenciler (Short Track) yeni sezona da iddialı hazırlanıyor. Yeni sezon çalışmalarını uzun süredir Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buzları salonunda sürdüren mavi beyazlılar, antrenörler Ceren Karaduman ve Sezer Saraç nezaretinde çalışıyor.

 

İLK ETAP ERZURUM’DA

Dört etaptan oluşan ve ilki 25-26 Ekim tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Federasyon Teşvik müsabakasına hazırlanan mavi beyazlılar, şampiyonaya yirmi sporcu ile katılacak. Geçtiğimiz yıl kazanılan başarıları bu yılda elde etmek isteyen hız patenciler çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor.

 

İKİ SPORCU AMERİKA’DA

Yeni sezon hazırlıklarının yoğun geçtiğini belirten antrenör Cemre Karaduman, bu yılda ligde iddialı olduklarını, amaçlarının geçen yıl kazandıkları başarıları geçmek olduğunu söyledi. Öte yandan Amerika’da milli takım kampında yer alan Büyükşehirli hız patencilerden Berk Yetişken ile Tunay Şimşek yaklaşık bir ay sürecek milli takım hazırlık kampında yer alacak. İki sporcunun yeterlilik durumlarına göre Dünya şampiyonası kadrosuna alınacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751