banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

HIZLI TEMPO GÜRSU’YU HASTANELİK ETTİ

Zeki Gürsu, seçim dönemi için tüm teşkilatta yeni bir yapılanmaya gitti ve kadın kollarını da güçlü bir ekiple seçerek çalışmalara başladı. Belediye başkan adayı ve yeni isimlerle şekillenen meclis üyesi listesini hazırlayan Gürsu, bu sırada aşırı şekilde bedenine yüklenince ayaklarında daha önce de yaşadığı rahatsızlık tekrarladı.

Özel bir hastanede muayene olan ve tedavisini başlatan Zeki Gürsu, Genel Merkez’den gelecek ittifakın şekli netleşene kadar kendisini kısa süreli dinlenmeye aldı. Buna rağmen ziyaretleri de kabul eden Zeki Gürsu, netleşecek olan ittifak koşulları sonrasında çalışmalara yeniden devam edeceğini ve çıktığı bu yoldan dönüş olmayacağını söyledi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin aldığı her kararın arkasında olduklarını da ifade eden Zeki Gürsu, “İlçeye ve ülkeye hizmet için yola çıktık, aynı düşüncelerle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826