Hızlı Tren Köprüsü Çöktü
 Alınan bilgiye göre, inşaatı süren Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Derince 60 Evler Harikalar Sahili bağlantı köprüsünde akşam saatlerinde kısmi çökme meydana geldi. İşçilerin çalıştığı esnada büyük bir gürültüyle yaşanan çökme olayında 10 işçi yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. 

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralılardan Mahmut Durmaz (30) ve Murat Sarlugil (23) Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Eşref Sarıgül (32), Emre Barış (19), Yahya Barış (22), Ali Sefer (50) Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, Kerem Çeper (35) ise Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Orhan Çağan (19), Mevlüt Çeber (32) ve Sinan Sarıoğlu (22) İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817