Hızlı Trende Seferler Durdu!
 Banliyo seferlerini yapacak tren raylarını döşenmesi için sondaj işlemi yapan iş makinası devrildi. İş makinasının devrilmesi sebebiyle yüksek hızlı tren seferleri durdu.

PARK ETMİŞLERDİ
İzmit Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi mevkiinde devam eden tren yolu inşaat alanında kaza meydana geldi. Banliyö seferleri için ray döşeme işlemi yapan iş makinesi sabah saat 07:30 sıralarında rayların üzerine devrildi. Gece saatlerinde mesai sonrası sondaj makinasını park eden işçiler, sabah bu şok manzarayla karşılaştı. Devrilen sondaj makinası, yüksek hızlı tren yolu enerji nakil hatlarını da kesti.

TÜM SEFERLER DURDU
Enerji nakil hatlarının kesilmesinden dolayı tüm tren seferleri durdu. Bölgeye itfaiye ve emniyet güçleri sevk edildi. İş makinasının devrildiği alanda güvenlik önlemleri alındı. Daha sonra olay yerindeki görevliler, durumu TCDD yetkililerine haber verdi. Devrilen iş makinesinin iki yönlü tren raylarını kapatması ve enerji nakil hatlarını da kesmesi nedeniyle Ankara-İzmit arası tüm yüksek hızlı ve banliyö tren seferlerinin durdurulduğu öğrenildi. Tren yolunda çalışan işçiler ve güvenlik görevlileri kaza alanında beklemeyi sürdürürken devrilen iş makinesinin kaldırılması için çalışmanın başlaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817