banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Hizmet gitmedi diyeni Allah çarpar
 
Hizmet gitmedi diyeni Allah çarpar 
 
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Dilovası’ndaki istifaların ilçeye hizmet götürülmemesi nedeni ile olduğu söylemlerine tepki göstererek, “Dilovası’na hizmet gitmedi diyeni Allah çarpar” dedi
 
AKP İl Yönetim Kurulu toplantısından önce teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi veren AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, teşkilatlardaki istifaları ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Civelek, öğretmenlerin çocukları kendi evlatları gibi görerek, fikri ve vicdanı hür bireyler yetiştireceklerine inandıklarını kaydetti. 17 Eylül’de idam edilen Adnan Menderes’in idam edilmesi yıl dönümüne değinen Civelek, “Bu olay demokrasimize vurulan kara bir lekedir. Hala halkın hafızalarından çıkmadı” dedi. CHP’nin Mısır ziyaretine değinen Civelek, “Allah bundan sonra CHP’ye iktidar yüzü göstermesin” dedi. 
 
CHP’YE ŞAŞIRMAYACAĞIZ
Her fırsatta alevi, suni, Kürt, Türk olarak kardeşçe yaşamak istediklerini söyleyen Civelek, ancak son zamanlarda her an mezhep çatışması çıkarmak isteyenlerin olduğunu kaydetti. Geçtiğimiz hafta Bölge hastanesi protokolünün imzalandığını söyleyen Civelek, “6 binadan oluşan bir sağlık kompleksi olacak. 1 milyara mal olacak hastanenin yeşil alanı da arttırıldı” dedi. CHP’nin eleştirileri ile Büyükşehir belediye meclisinden geçen MİA projesine değinen Civelek, CHP’nin projeyi mahkemeye götürmesine şaşırmayacaklarını kaydetti. 
 
İSTİFALAR BİLGİM DAHİLİNDE
21 Ekim’de belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği ile ilgili başvuruların başlayacağını belirten Civelek, özellikle kadınların siyasette daha çok yer alması için başvuruda bulunmalarını istedi. Dilovası’ndaki istifaların Dilovası’na hizmet götürülmemesi nedeni ile olduğu haberlerine değinen Civelek, “Hizmet götürülmedi diyeni Allah çarpar” dedi. parti teşkilatlarında yorulan, ayak uyduramayan, işleri nedeni ile yoğunluğunu veremeyen kişilerin olabileceğini söyleyen Civelek, Dilovası’ndaki istifaların bilgisi dahilinde olduğunu kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826