HİZMET İÇİ EĞİTİMLERE  ÖNEM VERİYORUZ

Önce insan anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, belediye personeline yönelik düzenlediği hizmet içi eğitimleri de birim birim devam ettiriyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da geçtiğimiz gün yeni göreve başlayan güvenlik görevlilerine yönelik verilen ‘iş sağlığı ve iş güvenliği’ konulu eğitime katıldı. Başkan İsmail Baran, eğitim öncesi kısa bir konuşma yaparak, eğitim konusuna verdiği öneme değindi.

EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAKSINIZ

“Personelimizin çalışırken güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı olması bizim için her şeyden daha önemlidir” diyen Başkan İsmail Baran, “Kısa süre önce görevinize başladınız. İnsan işini severse, başarılı olur. İşimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Sizlere güveniyorum. Eminim ki hepiniz görev ve sorumluğunuzu en iyi şekilde yerine getireceksiniz” dedi.

BİLGİLERİ YENİLİYORUZ

Eğitim önemli olduğuna değinen Başkan İsmail Baran, “Belki bu eğitimi daha önce aldınız. Ama tekrar etmekte güzeldir. Bazen insan zaman içerisinde belli bilgileri unutabiliyor. Onları bu eğitimler sayesinde yeniliyorsunuz. Eğitimler önemli. Tüm birimlerimizde zaman zaman hizmet içi eğitimler gerçekleştiriliyor” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran konuşma sonrası salondan ayrılırken, güvenlik görevlilerine verilen eğitime devam edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817