Hizmet kervanımız devam edecek
 

Hizmet kervanımız devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Cenap Köksal, Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz ile AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na atanan Osman Akbulut’u kabul etti. Gebze’ye, Dilovası’na ve Kocaeli’ne önümüzdeki dönemde de kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nin her köşesinde hizmet kervanımız hız kesmeden yoluna devam edecek’’ dedi.

BAŞKAN’A STK’LARDAN ZİYARET

Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Cenap Köksal, Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz ile AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na atanan Osman Akbulut, Başkan Karaosmanoğlu’nu Gebze’deki hizmet binasında ziyaret etti. Dernek başkanı Köksal ile beraberindeki Samsunlular, Başkan Karaosmanoğlu’nu Büyükşehir’e yeniden aday gösterilmesinden dolayı kutlarken, Gebze’ye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

İMES OSB’DEN PLAKET

İMES OSB Başkanı Erboz ve beraberindeki sanayicilerle görüş alışverişinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, yapılan hizmetlerin yanı sıra yapılacak çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini aldı. İMES OSB yöneticileri de, Başkan Karaosmanoğlu’nu Büyükşehir’e yeniden aday gösterilmesinden dolayı kutladı ve bir plaket takdim etti.

7/24 HİZMETE DEVAM

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na atanan Akbulut’a da yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze’de, Dilovası’nda ve Kocaeli’nin her köşesinde hizmet kervanımız hız kesmeden yoluna devam edecek. 10 yılda Kocaeli’ne çok önemli hizmetler yaptık, ancak daha yapacak çok işimiz var. Yine Kocaeli halkına haftanın 7 günü 24 saat hizmet etmeye devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817