Hizmet Kervanını Yürüteceğiz
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde büyük özveri içerisinde çalışan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye girişinde karşıladığı Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na hoş geldiniz ifadelerini kullandı. Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu bir süre belediye çalışanları ile sohbet etti. Daha sonra belediyeye gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu daha sonra Başkan Baran ile birlikte makam odasına geçtiler.

2023,2053 ve 2071’e Giden Bu Yolda Daha Çok İşimiz Var

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu makamında ağırlayan Başkan Baran, “Öncelikle sayın Milletvekilimize şahsım ve kurumum adına hoş geldiniz diyorum. Demokratik bir seçim sürecinin ardından sayın vekilimizi parlamentoya gönderdik. 26. Dönem Milletvekilliğinin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız 1 Kasım’da güzel bir teveccühte bulundular ve istikrarı seçtiler. Ben buradan aziz milletimize teşekkür ediyorum. Gayretli ve çalışkan bir milletvekilimiz var, bu özverinin ve çalışkanlığın ülkemize de en iyi şekilde yansıyacağından inancım tam. 2023,2053 ve 2071’e giden bu yolda daha çok işimiz var. Ben bu yolda canla başla çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, 26. Dönem Milletvekilliğinin Radiye Sezer Katırcıoğlu hanımefendiye hayırlı olmasını tekrardan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Durmak Yok Yola Devam

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “1 Kasım seçimlerinde canla başla çalışan siz değerli Başkanımız, teşkilatımıza ve ekibinize teşekkür ediyorum. Hizmet noktasında Belediyenin önemini çok iyi biliyoruz. Ben, Başkanımız, ilçe teşkilatımız, STK’lar ve yöneticiler işbirliği içerisinde daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olacağız. Durmak yok yola devam” dedi.

Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, yeni dönemde hizmet kervanını artırarak devam ettireceklerini vurgularken, “Yeni dönem Kocaeli’mizin ve Körfez’imizin dönemi olur ve daha ileri noktalara götürürüz. Ben yıllarca Körfez – Yarımca’da ikamet ettim. Burada çok samimi dostlarım ve komşularım var. İlerleyen süreçlerde de Körfez’le sürekli iletişim halinde olacağım” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817